miercuri, 24 februarie 2010

Daruieste din suflet pentru un suflet


Se apropie 1 Martie
Asociatia pentru Protectia Animalelor Robi organizeaza TÂRGUL de produse HANDMADE, în beneficiul animalelor.
Numărul animalelor aflate în îngrijirea Asociaţiei Robi (care funcioneaza exclusiv pe baza de donatii) este mare, de aceea orice ajutor este binevenit.

-Creatorii de produse handmade pot face donaţii constând în obiecte, ce vor fi vândute în cadrul târgului Give for Animals, ediţia I. Acesta se va desfăşura timp de 2 weekenduri
( 26-27 februarie şi 5-6 martie 2010 între orele 17-22) în clubul Fourteen, Bucureşti (str. Benjamin Franklin Nr 14, vizavi de Atheneul Român).

- Lista donatorilor este deja publicată pe
http://targulgive4animals.blogspot.com , (blogul oficial al evenimentului) , iar eticheta sau sigla, împreună cu numele şi site-ul creatorului va fi ataşată fiecărui produs, în perioada desfăşurării târgului.
- Târgul va fi promovat online pe site-urile de specialitate şi nu numai, dar şi offline prin afişe, flyere, comunicate de presă etc.

Întreaga sumă obţinută din vânzarea produselor handmade va fi donată Asociaţiei pentru protecţia animalelor Robi

-Vizitatorii târgului sunt aşteptaţi cu oferte promoţionale din partea clubului (1+1free-sucuri, longdrinks,bere) şi posibilitatea de a ajuta animalele abandonate cumpărând un mărţişor special.

Mai multe detalii pe http://targulgive4animals.blogspot.com
Va asteptam!Noi o sa fim acolo!

Va multumim anticipat pentru orice forma de sustinere si speram sa va avem alaturi la acest eveniment unde voluntarii ROBI vor interactiona din nou cu vizitatorii si vor raspunde la intrebari

2 comentarii:

  1. Bună Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati fi interesat de un schimb de link cu site-ul nostru? Astept un raspuns pe adresa de email lasata in semnatura. Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere