vineri, 26 iunie 2009

R.I.P. Michael Jackson



Michael Jackson, preformer, singer, awesome genius.
We don't have any words to refer to this musician who had an awesome carrer

You´ll never will be forgotten, always will be in our hearts. It´s hard to believe that such a genius and great human being has died with only 50 years.
Michael Jackson will live in our hearts forever, as what he was... The Eternal King Of Pop.


Btw.. Ironic Numbers = THE JACKSON 5(0) ...... . 50 London Concerts..... MICHAEL JACKSON DIES AT 50

P.S. : Even with a small comment on a blog like this, people from everywhere are paying there respects to a music legend, bringing us all together, and showing us that Michael Jackson's music was and will always be influential all around our world.

Michael Jackson
Moartea unui rege
LA Times

5 comentarii:

  1. imi pare nespus de rau:(....

    un adevarat fenomen...

    nu cred ca va mai exista o persoana atat de talentata cum a fost Mike...

    mai ales cu generatia asta a noastra foarte de rahat!!,,,

    RăspundețiȘtergere
  2. ...este foarte dureros...cu toate acestea noi nu te vom uita Michael...

    ..muzica ta si talentul tau va ramane in minte si sufletele noastre...este o pierdere enorma :(...

    RăspundețiȘtergere
  3. Regele a murit. În 1977. Azi a mai murit un rege, Michael Jackson, că muzica, la fel ca ţigăneala, nu are o limită de un singur rege. Pot fi jde regi, împăraţi, padişahi şi mareşali. Deci am stabilit, deşi nu se compară cu Elvis din nici o direcţie, în sfârşit Jacko l-a egalat la ceva.
    Sunt amândoi la fel de morţi.
    Abia aştept ziua de azi. Abia aştept să văd cum toţi papagalii de la noi o să o facă şi ei pe fanii loviţi ca să le apară mecla în ziar. Pe cât bateţi la pariu că toată lumea, de la Loredana şi Botezatu, până la Fizz şi Copilul de Aur o să îşi dea seama în două replici cu poză mare cu ei, în toate tabloidele, cum că Michael a fost artistul lor preferat şi că suferă enorm! Cum o să le prindă blitzul lacrimile, cum o să ne mişte pe noi umanitatea lor!
    Toată lumea te iubeşte Michael Jackson!
    Toată lumea te iubeşte când eşti mort.
    Unde ati fost cat a trait ca nu isi mai amintea nimeni de el de 10 ani incoace ?
    ( 90% din paragraful de mai sus l-am citat de la cineva pentru ca mi s-a parut ingrozitor de adevarat .. )

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreu sa zic ca.....cand eram mai mic ascultam michael jackson.....dar nu ca acuma cand amurit...acuma nu stiu cum sa zic......parca acuma imi dau seama ce valoare avea.....:((

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu trece o zi fara Michael pentru mine. Niciodata nu asi fi crezut ca o sa fiu asa de interesata de M.J.ca o sa sufar asa de tare din cauza disparitiei lui.In vremea cand inca mai traia nu-l cunosteam asa de profund si mai si credeam stirile aparute in tabloide. A fost un geniu in industria muzicii, a fost EL si restul!!Si cred ca expresia este valabila si in acest moment.Cine ar mai putea sa tina un concert de durata sa cante si sa danseze ..cum a facut EL!!Si era foarte modest, sensibil , iubitor de oameni.Din pacate a avut o viata tragica in schimb, in momentul de fata cred ca este cel mai iubit om de pe pamant.Ma refer la faptul ca o sa ramane vesnic viu in inimile noastre.Era magic!!Imi face o deosebita placere cand aud si despre alti fani M.J.Ne-a unit pe toti prin iubire.Si inca ceva pot sa zic ca nu am o anume preferinta printre piesele sale, Toate sunt perfecte, frumoase si toate imi plac foarte mult Si slava Domnului sunt destule si o sa mai fie. Valoarea lui artistica este in concordanta cu valoarea contractului facut pe 7 ani,,...care este iarasi un record.Te iubesc Michael si nu te voi uita niciodata.RIP M.J.

    RăspundețiȘtergere